Videó

Videó

A pillanatok elmúlnak, de nem a Zénó Stúdió videóival! Megörökítjük életed legszebb élményeit, videóinkkal életérzést közvetítünk. Hívhatsz minket, ha promóciós videóra van szükséged, egy rendezvényed rögzítenéd mozgókép formájában, vagy esküvőd legszebb perceit örökítenéd meg az utókor számára.

Esküvői videózás
Wedding Day Movie
Drón videózás
Promóciós videók
Rendezvény videózás

Esküvői videózás

Életetek legboldogabb napját miért ne örökítenétek meg mozgóképen is? Így igazán élénk emléketek marad a menyasszony bevonulásáról, a boldogító igenről és a csokoreldobásról is. Láthatjátok majd magatokat kívülről, a meghívottak arcának minden rezdülését, az örömkönnyeket, és hogy ki milyen produkciót nyomott a táncparketten. Éljétek át annyiszor, ahányszor csak szeretnétek esküvőtök hangulatát a készülődéstől, egészen a hajnalig tartó buliig a saját, több órás esküvői videótok segítségével.

Wedding Day Movie

Mindig filmbeillő esküvőről álmodtál? Többé nem kell álmodnod róla, mi megfilmesítjük életed nagy napját! A nap legjobb pillanatai, válogatva, röviden…ez a Wedding Day Movie.! Romantikus rezdülések vagy vicces bakik?   Mondjátok el, hogy mit szeretnétek kidomborítani és mi egy igazán hatásos rövidfilmbe sűrítjük Nektek a nap legszebb perceit!

Drón videózás

A drónfelvétel a videózás királynője, hiszen gyönyörű tájakat, nagy létszámú rendezvényeket, teljes városrészeket mutathatunk meg egy olyan perspektívából, amilyenből még senki sem látta. Ha többre vágysz az átlagosnál, és szeretnéd készülő kisfilmedet egy igazi kuriózummal megfűszerezni, a drón videózást Neked találták ki!

Promóciós videók

Mutasd meg a világnak vállalkozásod izgalmas oldalát egy megkapó promóciós videóval! Mindegy, hogy terméket forgalmaztok, gyártotok vagy szolgáltatást adtok tovább, egy ütős imázsfilm a Ti marketingeteket is felturbózza. Unalmas szövegek helyett mutassátok meg egy rövid kisfilmben a cég értékeit, a benne dolgozó munkatársak hitvallását és építsetek brandet látványosan! Promóciós videókat készítünk az elképzeléstől, a forgatáson át, egészen az utómunkáig, ezzel járulva hozzá a Te vállalkozásod sikeréhez is!

Rendezvény videózás

Nagyszabású rendezvényre készültök, amit szeretnétek később is hatásosan prezentálni? A rendezvény videózást ne hagyjátok ki! Így izgalmas összeállítás készülhet az előkészületekről, a nap legemlékezetesebb eseményeiről, a fontos pillanatokról. Videóval nemcsak a történéseket örökítjük meg, hanem a hangulatot is, hogy később egyszerűen, mégis hatásosan eleveníthessétek fel az eseményt.