Fotó

Fotó

Velünk a fotózás élmény lesz! Legyen szó esküvői-, jegyes-, kismama-, családi-, baba-, születésnapi-, portfólió- vagy rendezvényfotózásról a Zénó Stúdió csapata valóra váltja elképzeléseid! Válassz minket, ha olyan fotózásra vágysz, ahol a mosoly erőlködés nélkül, magától jön!

Esküvői fotózás
Jegyes fotózás
Kismama fotózás
Családi fotózás
Baba fotózás
Születésnapi fotózás
Portfolió
Rendezvény fotózás

Esküvői fotózás

Azóta az esküvőd napját tervezgeted, mióta először függönyből fátylat tettél a fejedre? Éld át a nagy nap minden percét, mi pedig gondoskodunk róla, hogy az értékes pillanatok gyönyörű fotók formájában örökre megmaradjanak. Hiszünk benne, hogy a beállított képek helyett a pillanat varázsa az, amit később Ti is viszont akartok majd látni a képeken, ezért arra fókuszálunk, hogy a gyorsan tovaszálló pillanatokat kapjuk lencsevégre, így igazi érzelmeket megörökítve életetek legboldogabb napján!

Jegyes fotózás

Önfeledt jegyes fotózás, ahol csak Ti ketten vagytok a képeken. Fotóinkon keresztül megmutatjuk a várakozás izgalmát, az őszinte szerelmet és az igazi elköteleződést egymás iránt. A jegyes fotózás során folyamatosan arra törekszünk, hogy a hegyeket megmozgató érzéseket a képeken is megmutassuk, hiszen egymás mellett megöregedve ezeket a képeket veszitek majd elő nosztalgiázni arról a napról, amikor a mi még csak te és én volt. Válasszátok ki kedvenc helyszíneiteket, adjátok önmagatokat és mi megígérjük: imádni fogjátok a jegyes fotózás minden percét!

Kismama fotózás

Szíve mélyén minden nő arra vágyik, hogy egyszer egy új, kis életet hordhasson a szíve alatt, akivel 9 hónapig boldog szimbiózisban élhetnek. Az áldott állapot egy igazi csoda, amelyet megörökítve később is bármikor felidézhetitek ezeknek a varázslatos hónapoknak a hangulatát. A kismama fotózáson megmutatjuk a kismamikból áradó boldog harmóniát, az édesen növekvő pocakot, és ha szeretnétek a büszke apuka vagy a huncut nagytesó is beállhat a képekre. Gondoskodunk róla, hogy olyan fotósorozat készüljön rólatok, amelyet aztán meghatódva mutattok majd meg gyermeketeknek arról az időszakról, amikor még anya hasában növekedett.

Családi fotózás

A családi fotózás egy izgalmas program és egy jó kis csapatépítő az egész család számára. Kicsik és nagyok egyaránt élvezik, a végeredmény pedig egy csodaszép fotósorozat, Rólatok. Imádjuk a családi fotózást, mert látszik rajta az emberek közötti mély kötelék, ugyanakkor a gyerkőcök miatt mindig izgalmas is. A család a legfontosabb közösség, amelyben embernek része lehet, a gyerekek pedig hamar felnőnek. Örökítsétek meg az itt és most pillanatot, amely ma egy vidám családi program, évtizedek múlva pedig megható emlék.

Baba fotózás

Minden szülő szerint nehezen leírható érzés, amikor új taggal bővül a család. Rengeteg várakozás övezi a baba érkezését és amikor végre ott van, az ember sokáig el sem hiszi, hogy tényleg megtörtént. A kisbaba hamar felcseperedik, s közben szinte napról napra változik. Örökítsétek meg a kicsi első arcvonásait, miközben egy vidám és különleges napot töltötök el velünk, majd térjetek haza mindennél aranyosabb babafotókkal! A baba fotózáson készült képekkel örömet okozhattok a család többi tagjának is, sőt, ha szeretnétek akár cuki fotókönyvet is készíttethettek gyermeketek fotóiból.

Születésnapi fotózás

A születésnap mindenki számára fontos esemény, mi pedig gondoskodunk róla, hogy emlékezetes is maradjon. A születésnapi fotózáson elképesztően vidám, egyedi képeket készítünk az ünnepeltről, amik évek múltán is garantáltan mosolyt csalnak majd az arcára.

Születésnapi fotózásunkon nem csak gyermeked érzi majd jól magát, de Te is nagyokat fogsz derülni szülőként az ünnepelt „produkcióin”. 😉 Hozhatjátok a szülinapi tortát, a kedvenc játékokat és a vicces kiegészítőket is, megörökítjük a jeles napot úgy, ahogyan Ti szeretnétek.

Portfolió

A portfólió fotózáson megmutathatod önmagad! Lehetsz sportos, elegáns, vad vagy visszafogott, adhatod önmagad vagy játszhatsz szerepet is. A portfólió fotózáson minden kizárólag csakis Rólad szól! Egy délután, ahol Te vagy a főszereplő! Megvalósítjuk elképzeléseid és a legjobbat hozzuk ki belőled! Mindez erőltetett pózok és feszengés nélkül, jó hangulatban, önfeledten!

Rendezvény fotózás

Mindannyian tudjuk, hogy a telefonnal készített fényképek soha nem adják vissza egy esemény valódi hangulatát. Ha szeretnéd az általad szervezett rendezvényt később is látványosan prezentálni, szeretnéd az események mellett a hangulatot is megörökíteni, akkor bízd profi fotósra a dolgot! Így Te élvezheted a nap minden percét, az igazán szép képek pedig szüntelenül készülnek közben.